Prețul apei potabile scade în București

Prețul apei potabile scade cu 5% în București, începând cu 1 ianuarie 2016.

Bucureștenii vor plăti, de la 1 ianuarie 2016, 4,77 lei pentru metrul cub de apă potabilă consumat, față de 5,15 lei cât este în prezent, reducerea de peste 5% fiind aprobată de Autoritatea națională de Reglementare pentru Serviciile Comunitare de Utilități Publice (ANRSC), potrivit unui comunicat al Primăriei Capitalei.

Primarul general al Capitalei, Răzvan Sava, a primit, miercuri, o informare din partea ANRSC, referitoare la ajustarea tarifară extraordinară pentru prețurile și serviciile publice de alimentare cu apă și canalizare în Municipiul București, potrivit căreia se aplică o reducere de 5,56% pentru aceste servicii.

"Este pentru prima dată, după mulți ani, când prețul apei potabile și a canalizării plătit de bucureșteni scade semnificativ. Primăria Capitalei, prin direcțiile de specialitate, monitorizează atent modul de gestionare a serviciilor de apă în București, pentru ca locuitorii Capitalei, agenții economici să beneficieze de servicii de calitate și să plătească prețul corect", a declarat primarul general Răzvan Sava.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel