Președintele unei asociații: Renunţaţi la FRANZELĂ. E proastă, nici măcar nu e sănătoasă

Preşedintele Asociaţiei Naţionale a Industriilor de Morărit şi Panificaţie (ANAMOB), Viorel Marin, a declarat joi, la Târgu Mureş, cu ocazia deschiderii Expoziţiei Internaţionale GastroPan, că franzela trebuie scoasă din alimentaţie întrucât aceasta are o calitate proastă şi că trebuie căutate produse cu calităţi deosebite, promovate în expoziţiile de profil.

'Nu trebuie să trăim mâncând franzelă, trebuie să renunţăm la franzelă, renunţaţi la franzelă, e falimentară, e proastă, nici măcar nu e sănătoasă şi nici măcar nu are un gust deosebit. Uitaţi-vă la GastroPan, uitaţi-vă la alte manifestări, găsiţi produse cu calităţi deosebite, încercaţi să găsiţi produse de calitate, produse care să placă consumatorilor şi în felul acesta şi programele şi toate celelalte lucruri pe care patronatul ROMPAN şi ANAMOB încearcă să le susţină şi să vă sprijină să vă poată fi de un real folos pentru a le putea aplica', a spus Viorel Marin. El a mai subliniat că GastroPan a devenit mai important pentru agenţii economici români decât alte evenimente de profil de peste hotare, fiind totodată 'o extraordinară referinţă pentru România'.

[citeste si]

'Este o referinţă pentru calitate, este o referinţă pentru produse noi, inovaţii, pentru cercetare pe care noi, la ANAMOB, ne străduim să le băgăm cu forţa pentru că ne dorim ca toţi să folosească cercetarea şi inovarea şi să folosească din plin aceste evenimente, să promoveze aceste aspecte pentru că fără ele nu se va mai putea trăi', a susţinut acesta. Viorel Marin a evidenţiat importanţa inovării şi cercetării în domeniul alimentar, în sensul adaptării la trendul european a mâncării sănătoase.

'Aici inovarea şi cercetarea trebuie să-şi dea mâna pentru că, pe lângă sănătate, siguranţa alimentelor, produsele vor avea şi vor aduce cu atât mai multe venituri producătorilor cu cât sunt mai de calitate şi mai gustoase. Pentru că trebuie să sprijinim inovarea şi cercetarea, inclusiv echipa ANAMOB a încercat să vină cu ceva inovativ (...) Nu promovăm inovarea şi cercetarea oricum. Avem acum un ministru, Achim Irimescu, care nu doar declarativ susţine produsele naţionale, produsele locale şi promovarea lor cu maximă prioritate ba chiar şi face, se zbate şi are foarte mari probleme pentru că se zbate pentru produsele naţionale', a arătat preşedintele ANAMOB.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel