Președintele FRF explică eșecul României la EURO 2016

Președintele Federației Române de Fotbal (FRF), Răzvan Burleanu, a arătat, luni, într-o conferință de presă, care sunt, în opinia sa, cauzele eșecului României în meciul cu Albania, la EURO 2016.

Prima cauză este oboseala acumulată după jocurile cu Franța și Elveția. Fotbaliștii nu mai sunt obișnuiți să joace două sau trei meciuri, într-o perioadă scurtă de timp. Apoi, ei nu au prezențe în meciuri de cupe europene, adică Champions League și Europa League, a arătat Burleanu, subliniind că Noi nu am avut o strategie de dezvoltare a fotbalului după anul 1990.

În continuare, el a precizat: O mare problemă în fotbalul românesc este cea legată de insolvență. În următoarele două reuniuni ale Comitetului Executiv vreau să discutăm acest aspect și să luăm și niște măsuri concrete. Cluburile aflate în insolvență nu vor mai putea juca în Cupa României și nici în play-off-ul Ligii I. Apoi urmează depunctarea echipelor, iar din sezonul 2018-2019, cluburile vor fi retrogradate în liga a doua sau a treia.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel