Președintele CNATDCU anunță că a demisionat

Ioan Aurel Pop, preşedintele Consiliului Naţional de Atestare a Titlurilor, Diplomelor şi Certificatelor Universitare (CNATDCU), a anunțat marţi că şi-a depus demisia din această calitate, fiind ocupat cu funcţia de rector. De asemenea, purtătorul de cuvânt al Ministerului Educaţiei Naţionale şi Cercetării Ştiinţifice, Mirabela Amarandei, a declarat că noul CNATDCU va fi numit în această săptămână.

'Eu mi-am depus demisia din funcţia de preşedinte CNATDCU. Sunt foarte ocupat cu funcţia de rector. Eu când am acceptat să fiu preşedinte al CNATDCU provizoriu am acceptat la finalul primului mandat. Nu ştiam că voi fi rector şi la al doilea mandat. Între timp, CNATDCU a primit şi sarcini pe care eu nu le cunoşteam - de pildă să se ocupe de etica universitară şi constat că nu mă pot ocupa, ar trebui să mă mut în Bucureşti şi să stau pe lângă comisii să văd cum lucrează. (...) Eu aştept din zi în zi să îmi aprobe ministrul retragerea din funcţia de preşedinte pentru că nu mă pot ocupa de CNATDCU', a declarat, pentru Agerpres, Ioan Aurel Pop.

Pop este rectorul Universităţii Babeş-Bolyai din Cluj-Napoca.

Cât privește noul CNATDCU, purtătorul de cuvânt al Ministerului Educaţiei Naţionale şi Cercetării Ştiinţifice, Mirabela Amarandei a precizat pentru sursa citată: "Vorbim de procesul de constituire a noului CNATDCU. În acest moment, colegii noştri analizează spre soluţionare cele aproximativ 100 de sesizări pe care le-am primit la propunerile de comisii ale Consiliului. Săptămâna aceasta va fi numit un nou CNATDCU', a subliniat Amarandei.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel