Președinte PSD, atac dur: Dubioși și mincinoși. Și-au bătut joc de România

Deputatul PSD Marcel Ciolacu, președinte PSD, atacă guvernul Cioloș despre care spune că s-a preocupat mai degrabă să fie 'cool' decât să rezolve problemele oamenilor.

"România a funcționat timp de un an cu frâna de mână trasă. Am avut un Guvern mai preocupat să fie cool, decât să guverneze pentru români. Cu fel de fel de miniștri dubioși, mincinoși sau care și-au bătut pur și simplu joc de România prin afară. ZERO pe linie rezultate.

Lucrurile nu mai pot continua așa. Cu oameni care nu își asumă nimic și care doar flutură așa zise platforme care pe scurt ne spun că apa e rece, cerul albastru și iarba verde.

[citeste si]

Dl Cioloș e un om onest, dar dacă vrea să fie barbat de stat ar trebui să-și suflece mânecile și să intre în competiție. Nu să stea pe margine, cu cămașa nepătată, așteptând să fie numit. Democrația nu funcționează așa. Chiar dacă sunt partide care se agață ca scamele de sacoul domnului Cioloș, sperând că le va duce la guvernare.

Eu cred că încă suntem suficienți de mulți care știm că România nu poate fi guvernată cu lozinci, ci cu proiecte concrete. Și până acum, s-a demonstrat: ei au doar vorbele, iar PSD soluțiile!", transmite deputatul Marcel Ciolacu, președintele PSD Buzău.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel