Șova (PSD): Iohannis nu este decât o altă marionetă a lui Băsescu

Purtătorul de cuvânt al PSD, senatorul Dan Șova, afirmă că liderul PNL, Klaus Iohannis, "nu este decât o altă marionetă a lui Traian Băsescu".

"Iohannis nu este decât o altă marionetă a lui Traian Băsescu, scoasă în față pentru că avea imaginea mai curată decât ceilalți politicieni de care acesta s-a folosit până acum. Din fericire, presa și-a făcut bine datoria si am aflat că mitul Iohannis rămâne un mit, realitatea fiind cu totul alta. Am aflat din mass-media în ultimele săptămâni că Iohannis nici că putea să-și găsească o echipă mai bună și că, practic, și-a ales un anturaj după chipul și asemănarea sa", susține Dan Șova, într-o declarație de presă, conform Agerpres.

Potrivit lui Șova, când s-a aliat cu PDL, Klaus Iohannis și-a ales echipa cu care îsi dorește să conducă România.

"Aceasta este formată din cei pe care românii, pe bună dreptate, i-au catalogat în fel și chip. Ne amintim de Sorin Blejnar, Adriean Videanu, Radu Berceanu, Roberta Anastase și alții. (...) Cetățenii României nu-și doresc să se întoarcă în epoca tăierilor și corupției patronate de Traian Băsescu și vor demonstra asta la vot pe 2 și 16 noiembrie", mai declară purtătorul de cuvânt al PSD, Dan Șova.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel