Prahovean, înșelat pe Facebook. Sumă uriașă dată pe o iubire virtuală

Rețeaua de socializare Facebook devine periculoasă în mâinile unor persoane cu intenții ascunse. O astfel de persoană este o femeie de 34 de ani. Ea a reușit să păcălească un bărbat de 47 de ani din Câmpina cu un cont de socializare fals. 

Cei doi și-au început relația online în iulie 2015. La scurt timp, bărbatul a cerut-o în căsătorie pe tânără înainte de a o cunoaște personal. De atunci, tânăra a început să-i ceară bani. Prima ora 60 de lei. A doua oară 10.000 de lei. I-a spus că rudele ei din SUA nu sunt de acord cu nunta și că el trebuie să dovedească că o poate întreține financiar. 

"Prima sumă mai consistentă, respectiv 10.000 de lei a fost depusă în contul femeii, aceasta pretinzând că are nevoie de o garanție, că poate fi întreținută din punct de vedere material de bărbat", a declarat Marian Popescu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție al Județului Prahova, scrie reporterntv.ro.

Bărbatul înșelat este cunoscut în Prahova datorită tatălui său, un reputat medic. Banii îi avea din vânzarea de terenuri. 

Iubirea virtuală l-a costat 70.190 de lei

"Bărbatul ar fi fost contactat de persoane necunoscute prin același cont de pe aceeași rețea de socializare care, sub pretinsa calitate de procurori militari, l-ar fi determinat prin amenințări să depună sume care în total ar fi însumat prejudiciul total de 70.190 de lei. Era amenințat cu acte de urmărire penală pentru clonarea unui cont, același cont în care a și depus bani, era amenințat cu producerea unui accident rutier care ar fi vizat-o pe mama sa", a mai precizat reprezentantul IPJ Prahova.

Identificată de polițiști, escroaca le-a spus anchetatorilor că a cheltuit toți banii pe chirii și pe servicii hoteliere în Constanța, Brașov sau Buzău.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel