Prăbușire avion Germanwings: Descoperire "semnificativă" în casa copilotului Andreas Lubitz

Poliția germană spune că a făcut o descoperire "semnificativă" în locuința lui Andreas Lubitz, copilotul suspectat de procurorii francezi că a prăbușit deliberat avionul Airbus 320 cu 150 de persoane la bord. Totodată, tabloidul german Bild susține, citând surse din Poliție, că Lubitz se despărțise recent de cea care ar fi trebuit să fie viitoarea sa soție.

Ofițerii care efectuează căutări în apartamentul lui Lubitz din Montabaur, la marginea orașului Dusseldorf, susțin că au găsit ceea ce poate reprezenta un "indiciu" valoros pentru investigație.

Poliția a afirmat că a recoltat obiectele din locuința copilotului pentru a le supune unor teste, dar a precizat că nu a găsit niciun bilet de sinucidere, potrivit The Daily Telegraph.

"Am găsit ceva ce urmează să fie testat. Nu putem dezvălui ce anume este, dar ar putea fi un indiciu foarte semnificativ. Sperăm să ne ofere unele explicații", a declarat Markus Niesczery, de la Poliția din Dusseldorf, pentru Daily Mail.

Detectivii germani au fost fotografiați când adunau dovezi de la o altă proprietate a lui Lubitz, o casă de 400.000 de lire sterline pe care copilotul o împărțea cu părinții săi. Anchetatorii au plecat cu mai mulți saci albaștri și o cutie care conținea un calculator. 

The Daily Star relatează că tânărul de 27 de ani se despărțise de curând de prietena sa, cu care intenționa să se căsătorească.

Prăbușire avion Germanwings. Copilotul ar fi suferit de depresie sau epuizare

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel