Poziția PNL cu privire la cooptarea Aspaziei Cojocaru

PNL a oferit o reacție oficială cu privire la ipoteza lansată de vicepreședintele formațiunii, Florin Țurcanu, care a vorbit despre o eventuală cooptare a fostului judecător CCR, Aspazia Cojocaru, în rândul liberalilor.

Jurnalistul Răzvan Dumitrescu a prezentat, marți, în emisiunea "Subiectiv", de la Antena 3, declarația lui Florin Țurcanu cu privire la acest subiect:

"Intrarea Aspaziei Cojocaru în PNL va trebui discutată de conducerea centrală a partidului. Fiind o persoană care locuiește și la Botoșani și la București, am spus că voi avea o discuție la nivelul PNL, la București, și după alegerile acestea vom discuta această adeziune. (...) Din punctul meu de vedere, aici, la Botoșani, o primesc cu brațele deschise. Este o femeie care oricând poate să dea un sfat oricărei persoane".

Vezi și: Fost judecător CCR, în PNL? Șova: "Cine urmează? Daniel Morar?"

Moderatorul a întrebat-o pe Cristina Pocora, purtătorul de cuvânt al PNL, dacă există posibilitatea ca acest scenariu să devină realitate:

"Nu se pune problema. Din ce mi-a relatat dl Țurcanu, a fost o discuție privată cu dna Aspazia, care l-a invitat la hramul unei biserici și au început să mai discute și politică și iată că a degenerat în astfel de situații. Eu vă spun categoric: doamna Aspazia nu este membru și nu se pune problema legată de prezența dumneaei în Partidul Național Liberal", a replicat Cristina Pocora.

Citește și: Contre între Pocora și Birchall: "Dacă sunteți ridicolă ..."

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel