Poze Udrea-Bica. SIE: Nu comentăm declarațiile persoanelor implicate în campanie

Foto: joscenzura2014.ro
Foto: joscenzura2014.ro

Serviciul de Informații Externe (SIE) spune că nu comentează declarațiile făcute de persoane implicate în campania electorală, răspunderea pentru cele afirmate revenindu-le în totalitate.

Elena Udrea a acuzat recent că este ținta unor acțiuni de filaj ale serviciilor secrete, după ce în presa germană a fost publicat un articol care leagă numele său de doarul EADS și după ce pe un blog au apărut fotografii cu liderul PMP și procurorul șef al DIICOT.

"Serviciul de Informaţii Externe nu comentează afirmaţiile persoanelor implicate în campania electorală, răspunderea pentru cele afirmate revenindu-le în totalitate", a comunicat SIE, pentru Mediafax, solicitat să comenteze acuzaţiile recente privind implicarea serviciului în campania electorală.

Elena Udrea, prima reacție după ce a fost fotografiată cu Alina Bica, șefa DIICOT. "Filaj al serviciilor secrete"

Elena Udrea a afirmat că serviciile secrete sunt pe urmele ei și se implică în campania electorală pentru alegerile prezidențiale 2014. "Mă bat nu numai cu contracandidații, ci și cu reprezentanți ai serviciilor secrete, care susțin unul dintre primii doi candidați la alegerile prezidențiale", a precizat Elena Udrea, din nou, joi. Candidata PMP la alegerile prezidențiale, Elena Udrea, susține că miza o reprezintă încercarea de a dezamăgi electoratul său.

La rândul său, președintele Traian Băsescu a spus că pozele cu Elena Udrea și Alina Bica sunt făcute de un serviciu român de informații, în colaborare cu unul francez, fără să specifice la ce structuri se referă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel