Povestea morții lui Gianni Versace, într-un nou serial

versace
versace

Moartea designerului Gianni Versace va fi povestea noului sezon din serialul American Crime Story.

La auzul veştii, casa de modă Versace a publicat un comunicat în care declară: că „nu a autorizat şi nu s-a implicat în această serie despre Versace. Seria ar trebui văzută doar ca o operă de ficţiune.“

Primul sezon al serialului American Crime Story a spus povestea procesului lui O.J. Simpson, un jucător de fotbal american acuzat că şi-a ucis soţia.  

Gianni Versace, celebrul designer italian şi fondatorul casei de modă Versace, a fost asasinat în 1997. Designerul se îndrepta către restaurantul său preferat din Miami şi tocmai deschisese poarta vilei sale când a fost împuşcat de două ori în cap. Autorul actului a fost Andrew Cunanan, în vârstă de 27 de ani. Versace nu a fost singura victimă a lui Cunanan. Acesta a mai ucis cinci persoane în decurs de trei luni. După opt zile, Cunanan s-a sinucis în apropiere de casa lui Versace.

Gianni Versace a revoluţionat moda anilor '80, iar după moartea sa casa de modă a fost preluată de sora sa, Donatella Versace. Serialul nu va fi prima biografie a designerului, în curând va aparea un film biografic cu Antonio Banderas în rolul lui Gianni. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel