Portar saltat de polițiști, după ce a încasat 43 de goluri într-un meci

Situație dificilă pentru un portar de 25 de ani din Germania, la cinci zile după ce a încasat în timpul unui meci de fotbal nu mai puțin de 43 de goluri.

Marco Kwiotek, portar la echipa VS Vanderport, un club regional din Germania, a fost săltat de poliție, în timpul unui antrenament.

Escortat de polițiști în afara terenului, Kwiotek le-ar fi strigat coechipierilor că polițiștii "vor doar să lămurească niște aspecte", însă motivul exact al arestării rămâne necunoscut, la fel ca și viitorul portarului, care nu a revenit la echipă și nici nu a mai fost văzut de coechipieri, scrie digisport.ro.

Acțiunea a avut loc la câteva zile după ce echipa sa a suportat o înfrângere răsunătoare în fața rivalilor locali, PSV Oberhausen. VS Vanderport, echipă formată în principal din refugiați din Siria, Irak și Guinea, a încasat nu mai puțin de 43 de goluri în meciul cu PSV Oberhausen și nu a înscris nici măcar o dată. 

În pofida numărului mens de goluri primite, precum și a speculațiilor conform cărora Marco Kwiotek ar fi fost implicat în pariuri ilegale, antrenorul echipei a declarat că speră ca portarul să revină la timp pentru următorul "derbi" local.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel