Ponta: Sper să nu se supere Crin Antonescu, dar trebuie să spun

Victor Ponta a spus că Vasile Blaga are soarta lui Crin Antonescu.

"Pe domnul Blaga eu îl respect. I s-a întâmplat şi lui când trebuia. Nu a vrut să se dea la o parte şi i s-a întâmplat. În mod ciudat Vasile Blaga are soarta lui Crin Antonescu. Sper să nu se supere Crin Antonescu pe mine pentru că fac această paralelă. Crin a plecat, dacă nu pleca... o pățea și el. Probabil a fost mai deștept decât mulți alții. Vasile Blaga a fost șeful de campanie al lui Klaus Iohannis, omul cu voturile. Vă zic eu... nu știa nimeni de prin satele și orașele PDL-iste cine este Klaus Iohannis. Nu știa nici în Moldova și totuși a luat o mulțime de voturi de acolo. De fapt, le-a luat Vasile Blaga. Ok, și-a făcut treaba, acum trebuie să plece, deși nu a vrut lucrul acesta, dar uite că a plecat. Se face loc la PNL pentru ca Dacian Cioloș să vină să salveze partidul", a zis Victor Ponta la emisiunea "Q&A" de la Antena 3.

[citeste si]

Vasile Blaga a demisionat miercuri din funcția de copreședinte al Partidului Național Liberal și coordonator al campaniei electorale pentru alegerile parlamentare. Sâmbătă, în urma unei ședințe, s-a decis că liberalii vor avea un preşedinte unic, în persoana Alinei Gorghiu, iar europarlamentarul Daniel Buda a fost împuternicit să semneze listele electorale din partea fostului PDL. Vasile Blaga a precizat că o va sprijini pe Alina Gorghiu: "Sunt convins că am ales soluţia cea mai bună. O să o sprijin pe doamna Gorghiu şi cred că este calea cea mai bună".

Tot în şedinţa de sâmbătă s-a decis ca Gheorghe Falcă, preşedintele filialei PNL Arad, să fie coordonator al campaniei partidului pentru alegerile parlamentare.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel