Radu Banciu:Ponta s-a dus la Teleorman doar ca să se plimbe

După CT Popescu, jurnalistul Radu Banciu a comentat, joi seară, vizita premierul Victor  Ponta în localitățile din Teleorman.

„Ponta s-a dus acolo doar ca să se plimbe, să fie văzut în mijlocul lumii. Dar el, ca un șef al Executivului ce e, trebuia doar să dea un telefon și alții să execute, să spune ce bani să se dea, ce să se facă, nu să se ducă el acolo să se plimbe cu barca și cu cizmele lui noi", spune Radu Banciu.

Banciu apreciază în continuare că scandalul legat de modul în care i s-a adresat Ponta Ministrului Apelelor nu a fost abordat corect.

„Adevărul este că am pus accentul greșit. Nu pe „Tu ce faci fă, Doino, aicea?" trebuia să ne axăm noi, ci pe partea a doua a frazei „aveai chef de niște inundații? Finalul frazei demonstrează că am avut dreptate. Ei se întâlnesc la Guvern și se întreabă de ce au chef în ziua respectivă. Acolo era un moment critic, nu poți să vorbești cu mitocănisme de la Gorj.

Dar e evident că așa sunt discuțiile dintre Ponta și Dragnea, când nu-i vede nimeni. Presa nici măcar nu s-ar fi gândit să deformeze această frază cheie. E o chestiune sub demnitate să insinuezi că noi am răstălmăcit această înjurătură. Dar pe tine atât te duce bunul simț", încheie Radu Banciu.

Citește și: CT Popescu, despre Ponta în Teleorman: Oamenii ar fi trebuit să spună "Băi, papagalule"

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel