Ponta, presei străine: România este pregătită pentru a rezista în caz de tulburări regionale

Premierul Victor Ponta a declarat că a transmis agenţiilor de presă străine acreditate la Bucureşti că România are o situaţie politică şi economică stabilă, într-o regiune supusă unor diverse instabilităţi.

El a arătat, miercuri, la începutul şedinţei de Guvern, că vrea să reafirme şi pentru presa românească mesajul transmis agenţiilor de presă străine acreditate la Bucureşti.

Premierul a arătat că este vorba de un mesaj foarte clar de stabilitate în România, într-o regiune care încă este supusă instabilităţilor de toate tipurile, respectiv financiare, politice sau economice.

Citește și: Victor Ponta solicită audit extern la Departamentul de Intervenţii în Situaţii de Urgenţă

"România este azi mai bine pregătită ca niciodată. Are un preşedinte legitim, ales, care îşi va prelua mandatul duminică, are un guvern care tocmai a obţinut un vot covârşitor de încredere în Parlament, avem bugetul negociat şi aprobat cu instituţiile internaţionale, avem buffere şi la Banca Centrală, şi la Ministerul de Finanţe, şi avem o economie sănătoasă, inclusiv în ceea ce priveşte aprovizionarea cu resursele energetice. Deci, vreau să transmitem un mesaj foarte clar de stabilitate şi de faptul că suntem pregătiţi pentru a rezista în caz de tulburări", a spus Ponta.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel