PONTA OFIȚER ACOPERIT. Mircea Badea: Băsescu știe că intră mulți ani la pârnaie. Mugur Ciuvică: Mai penibil decât Turcescu

Adrian Ursu și Mircea Badea au fost invitații lui Mihai Gâdea la emisiunea „Sinteza Zilei” pentru a comenta declarația președintelui Traian Băsescu potrivit căreia premierul Victor Ponta ar fi fost ofițer acoperit SIE între 1997-2001.

Mircea Badea a declarat că hârtiile pe care le-a adus președintele României, ca dovadă a celor spuse, „sunt niște Hotârâri de Guvern de pe vremea lui Adrian Năstase”. Astfel, acesta a explicat faptul că doar prin deducția lui Băsescu s-ar fi putut dovedi că Victor Ponta a fost ofițer acoperit SIE, deoarece pe hârtiile aduse nu scrie negru pe alb acest fapt.

Adrian Ursu este de părere că „discuția asta va ajunge undeva. Președintele actual l-a acuzat pe posibilul viitor președinte, premier în funcție, că a fost ofițer acoperit”, explicând că gestul președintelui poate avea repercursiuni în străinătate.

Motivul ar fi eliminarea lui Klaus Iohannis și al lui Victor Ponta

„Credeți că cei din Occident știu de Nana? Credeți că ei pot face toate aceste conexiuni?”, a spus Adrian Ursu.

Mircea Badea a comentat spunând că „eu cred că omul e gata (Traian Băsescu-n.r.) cu profesorul Oarbă de filosofie. Dovezile pe care președintele României le aduce sunt fabuloase. Sunt deducții personale!”.

„El știe foarte bine că intră la pârnaie, foarte, foarte mulți ani”, consideră Mircea Badea. 

Citește și: VICTOR PONTA, OFIȚER ACOPERIT. Ion Cristoiu: Ținta a fost Teodor Meleșcanu  

Întrebat de Migai Gâdea dacă Traian Băsescu a aruncat țara în aer, Mugur Ciuvică, contactat telefonic, a răspuns:

„Nu știu dacă o aruncă în aer, pentru că eu l-am văzut pe domnul Băsescu mult mai penibil decât Turcescu. Un lucru a scăpat , faptul că Traian Băsescu nu a citit niciun cuvințel, după care i le dădea moderatorului, de frică să nu fie acuzat că a citit așa ceva.”

„Mă îngrijorează că omul ăsta, cu un nivel precar psihic, a creat instituții de forță după creierul și asemănarea lui. Sau, mai degrabă, le-a populat după chipul și asemănarea lui, care vor mai funcționa un timp după ce el va pleca de la Cotroceni. Sunt importante și interpretările din vreo cancelarie”, a mai spus Mugur Ciuvică, preşedintele Grupului de Investigaţii Politice (GIP).

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel