Urmărește emisiunea live


”Ponta nu are nicio șansă să ajungă președintele României”

Traian Băsescu a afirmat că premierul Victor Ponta nu poate ajunge președintele României, atâta timp cât dreapta este suficient de inteligentă să se unească.

"Ponta nu va putea vorbi credibil de două lucruri fundamentale în care cel puțin unul e extrem de important pentru România: de lupta anticorupție pentru că el e apărătorul mafiilor locale și a baronetului. Și nu va putea vorbi credibil de crearea de muncă pentru tineri. Aceste două teme sunt extrem de importante în ceea ce se va întâmpla în România în perioada următoare", a subliniat Băsescu.

"În aceste două lucruri, el nu este credibil pentru că locurile de muncă au scăzut de când a venit el la putere. În fața statelor europene, el s-a decredibilizat odată cu lovitura de stat și în ultima vreme apărând fără rezerve baronii. Statele bântuite de corupție sunt vulnerabile. Un stat în care partidul lui Ponta ar acapara președinția ar însemna un stat controlat de baronime", a arătat președintele.

Le spun românilor: nu aduceți la Cotroceni un om dependent de baroni, pe Victor Ponta. El va baroniza țara. El spune "Vreau schimbarea!". Ce vrei să schimbi, ceea ce merge? ANI, Justiția, Legea educației, adică tot ce merge? Un astfel de politician care-i apără pe baroni - sunt mesajele lui publice - e un pericol uriaș ca românii să aducă la Cotroceni un astfel de om care ia decizii împins de baroni și nu de nevoile țării.

Citește și: Băsescu îl vede președinte pe Daniel Morar

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel