Ponta, nemilos cu Iohannis: A făcut un efort intens pentru mușamalizare

Fostul premier Victor Ponta a lansat un atac dur la adresa lui Klaus Iohannis, folosindu-se de moartea patronului Hexi Pharma, Dan Condrea, pentru a-i da replică la declarațiile președintelui din noiembrie, după tragedia de la Colectiv.

"A fost nevoie să moară oameni. Pentru domnul Iohannis a fost nevoie să moară oameni ca să aibă Guvernul său. Acum zic și eu, a fost nevoie să moară domnul Condrea ca să fim siguri că nu mai dă declarații vreodată. La fel, înțeleg că în noiembrie corupția ucidea. Acum, Iohannis a făcut un efort intens de a mușamaliza această afacere, care e o afacere de mare corupție întinsă pe foarte mulți ani", a spus Victor Ponta, citează realitatea.net.

Întrebat dacă are dovezi pentru a susține declarațiile, fostul premier a declarat că: "Eu îmi fac datoria să atrag atenția asupra diferenței fundamentale de abordare. Am exact dovezile pe care le-a avut dl Iohannis, în noiembrie când a știut el ce s-a întâmplat la Colectiv înainte să facă cineva vreo cercetare. Vă va detalia dl Iohannis care se va informa și va fi informat". 

Totodată, fostul prim-ministru a precizat că nu știe cine "l-a împins în pom" pe Dan Condrea. 

Întrebat dacă ia în calcul și ca Dan Condrea să fi fost împins în pom, Ponta a replicat: "Nu știu, dar ca toți cetățenii acestei țări, știu că e foarte clar că dl Condrea nu va mai putea da declarații la Parchet", a conchis fostul premier.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel