Ponta, întâlnire cu Victoria Nuland în SUA

nuland
nuland

Aflat în SUA cu ocazia Adunării Generale a Organizației Națiunilor Unite (ONU), premierul Victor Ponta s-a întâlnit cu Victoria Nuland, subsecretar de stat american pentru Afaceri Euroasiatice.

Guvernul precizează, într-un comunicat, că a fost discutată şi modalitatea concretă de sprijin din partea României pentru coaliţia internaţională împotriva grupării Statul Islamic.

"Victor Ponta a condamnat ferm şi fără echivoc actele de teroare comise de gruparea Statul Islamic, fiind nevoie de eforturi coordonate la nivel regional şi internaţional pentru eradicarea acestei organizaţii care atentează grav la stabilitatea şi securitatea regiunii", se afirmă în comunicat citat de Mediafax.

Victoria Nuland a vizitat România în ianuarie anul curent. În acea perioadă, premierul Victor Ponta  efectua o deplasare privată în Italia, motiv pentru care nu s-a întâlnit cu oficialul american. Premierul a apreciat la acea vreme că "nebunia" cum că oficialul SUA a venit la Bucureşti pentru a certa Guvernul este "o iluzie fanariotă, că te duci şi te plângi şi vine cineva".

Mircea Geoană, vizită în SUA la invitaţia Departamentului de Stat. Senatorul se va întâlni cu Victoria Nuland

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel