Ponta îl ironizează pe Geoană: În următoarele 75 de zile nu mă duc la saună

ponta-geoana1
ponta-geoana1

Preşedintele PSD, premierul Victor Ponta, le-a spus, vineri, femeilor social-democrate cu care s-a întâlnit la Mamaia că în următoarele 75 de zile nu va merge la nicio saună, ci va sta numai acasă, precizând că în această perioadă nu trebuie făcute greşeli.

"În următoarele 75 de zile nu merg la nicio saună, nu merg nicăieri, stau numai acasă. Nu trebuie să facem greşeli în următoarele 75 de zile", a afirmat Victor Ponta la Şcoala de vară a femeilor social-democrate de la Mamaia.

El le-a spus femeilor social-democrate aflate în sală că este important ca în următoarele 75 de zile să le transmită oamenilor, care sunt obosiţi după "zece ani de războaie, de stricat şi de distrus", că vor urma zece ani de pace.

"Vom câştiga această bătălie în noiembrie dacă fiecare dintre militanţii PSD vor face ce fac în viaţa de zi cu zi - să le spună oamenilor că va fi o schimbare totală, pacea după război, construcţia după distrugere. (...) Nu putem spune că a fost totul numai lapte şi miere, dar nu o să ne mai pierdem energia luptând cu tot felul de nebuni", a mai spus preşedintele PSD.

Înaintea ultimului tur al prezidenţialelor din 2009, candidatul PSD la Preşedinţie, Mircea Geoană, i-a făcut o vizită lui Sorin Ovidiu Vîntu. Faptul a fost dezvăluit de Traian Băsescu în timpul unei confruntări televizate. Liderul social-democrat a declarat că a fost la Vîntu ca să se relaxeze, în piscină.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel