Ponta și mesajul: Fă, Viorele, în caz de inundaţii, oamenii sunt pregătiţi

Imaginea premierului Victor Ponta tras cu barca de jandarmi și pompieri la inundațiile din Teleorman a devenit motiv de ironii în campania electorală. În ultimele zile, premierul a fost întâmpinat  de grupuri de oameni care se ofereau să-l plimbe pe premier cu barca în eventualitatea unor inundații.

După Călărași, Bistrița și Cluj se adaugă localităților  unde premierul Victor Ponta a fost întâmpinat de tineri care erau pregătiți, în caz de inundații, să-l plimbe pe premier cu barca.

Vineri, la Bistrița, un grup de tineri a adus la poarta Spitalului Judeţean de Urgenţă Bistriţa, unde se afla în vizită premierul Victor Ponta, o barcă pneumatică şi un banner inscripţionat cu mesajul: "Fă, Viorele, în caz că ai chef de nişte inundaţii, barca şi oamenii sunt pregătiţi".

Cei cinci tineri au adus o barcă pneumatică umflată şi s-au aşezat cu ea la intrarea în Spitalul Judeţean de Urgenţă Bistriţa, unde premierul Victor Ponta a inaugurat, vineri dimineaţă, două secţii din această unitate medicală, cele de Obstetrică şi Neonatologie, reabilitate cu 2,4 milioane de euro, bani proveniţi de la BIRD şi BEI.

De barcă, tinerii au lipit un banner inscripționat cu mesajul: "Fă, Viorele, în caz că ai chef de niște inundații, barca și oamenii sunt pregătiți".

Citește și: Nuanțe comice în campania Opoziției împotriva lui Ponta, la Călărași

Premierului era însoțit și de ministrul delegat  pentru Ape, Păduri și Piscicultura, Doina Pană, cea căreia premierul i s-ar fi adresat, în timpul inundațiilor din  Teleorman, la urcarea într-o barcă pneumatica, cu: "Tu ce faci, fă, Doina, aici? Aveai chef de niste inundații?

Premierul nu a reușit să-i vadă pe cei cinci tineri, din cauză că aceștia au sosit după intrarea  premierului în spital, ulterior, aceștia fiind interpelați de SPP și jandarmi.

Barca pneumatică și pentru vizita premierului de la Cluj

O barca gonflabilă cu un rechin de jucărie și cu caricaturi ale premierului Victor Ponta asemanat cu personajul Pinocchio a fost adusa, vineri seara, si la Cluj, în fața Cinematografului "Florin Piersic", unde avea loc un miting electoral al Aliantei PSD-UNPR-PC, informează hotnews.ro.

Citește și: CT Popescu, despre Ponta în Teleorman: Oamenii ar fi trebuit să spună "Băi, papagalule"

Persoanele respective au fost intrebate de ziaristi ce trag dupa ele si au raspuns: "barcuta lui Ponta, i-o imprumutam daca doreste".

Intrebate dacă reprezintă vreun partid, au spus ca nu și că sunt doar "oameni nemultumiți, care râd de gesturile mediocre ale lui Ponta".

"Suntem ardeleni. Poate are nevoie de barcă și îl prinde o ploaie și are nevoie de ea", a afirmat una dintre persoane.

Barca a fost spartă, ulterior, cu un tirbușon de un reprezentant al PSD.

Reamintim că și la Călărași, la mitingul electoral pentru alegerile europarlamentare, premierul a fost întâmpinat cu  o barcă pneumatică. (Foto: agentia.org)

Citește și: Ponta către Dragnea: Eu nu mă mai urc în barcă cu tine! 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel