Ponta, dezlănțuit după anunțul BM. Ce spune despre Iohannis

Fostul premier Victor Ponta reacționează dur, după ce Banca Mondială și-a îmbunătățit estimările privind avansul economiei românești în 2015 și 2016, la adresa celor care susțineau că România se va prăbuși economic în ultimii doi ani. Între aceștia, fostul premier îl include și pe președintele Klaus Iohannis, pe care îl numește " politician de Florida", știut fiind faptul că șeful statului și-a petrecut Sărbătorile în Statele Unite.

"Deci toate masurile economice si sociale luate in 2012-2015 produc roade / trebuie doar sa nu se schimbe (sau strice) nimic.

Ps - sper ca am uitat cu totii "strigatele de alarma" ale politicienilor "de Florida", ale "insolventilor" din presa ( si, sigur , "specialistii de la Consiliul Fiscal" ) care ne tot spuneau si in 2014 si in 2015 ca ne prabusim economic / oricum nu cred ca se pricep si nici nu ii intereseaza economia sau viata oamenilor", a scris Victor Ponta pe Facebook.

Victor Ponta ataşează la postarea de joi o știre referitoare la prognoza Băncii Mondiale privind creşterea economică a României. 

Citește și: Banca Mondială, anunț privind economia României

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel