Ponta, despre votul Vosganian: O mare greșeală

Premierul Victor Ponta critică decizia Senatului de a nu încuviința urmărirea penală a liberalului Varujan Vosganian și învinovățește pentru această "greșeală" "alianța Blaga-Gorghiu-Geoană-Vanghelie".

"Votul Senatului în cazul Vosganian - o mare greșeală și inconsecvență! Noua Alianță Blaga/Gorghiu/Geoană/Vanghelie își arată prioritățile!", a scris Victor Ponta, aflat în Statele Unite ale Americii, pe Twitter.

Senatul a respins, joi, solicitarea Parchetului General de încuviinţare a începerii urmăririi penale împotriva senatorului PNL Varujan Vosganian, cu 71 de voturi "împotrivă", 56 de voturi "pentru" și 5 voturi anulate. Votul a fost secret, cu bile.

Aflat la Bruxelles, președintele Iohannis a transmis un mesaj de nemulțumire față de rezultatul votului din plenul Senatului.

Varujan Vosganian a SCĂPAT de începerea urmăririi penale

"Mă aşteptam ca Senatul să încuviinţeze cererea DNA de începere a urmăririi penale în cazul senatorului PNL Varujan Vosganian. Votul senatorilor arată că nu s-a înţeles încă pe deplin necesitatea schimbării pentru care am pledat atât la consultările cu partidele politice parlamentare, cât şi în recentul discurs ţinut în plenul Parlamentului", a scris, joi, pe Facebook, preşedintele Klaus Iohannis, aflat la Bruxelles, la reuniunea informală a Consiliului European.

"În faţa justiţiei, nu există decât o singură măsură: respectul faţă de lege, indiferent de persoană sau funcţie", a mai scris Iohannis.


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel