PONTA - BĂSESCU, DISCUȚII NEPUBLICE. Ce a anunțat premierul

Premierul Victor Ponta a anunțat, vineri, o măsură extremă la care a recurs după ce președintele Traian Băsescu a publicat înregistrările negocierilor purtate la Palatul Cotroceni pe tema reducerii CAS.

Primul-ministru a anunțat că nu va mai purta discuții "nepublice" cu preşedintele țării în mandatul lui Traian Băsescu. Victor Ponta a susținut că acesta este "efectul pervers al micii satisfacţii de o zi" a preşedintelui Traian Băsescu.

"Efectul pervers al acelei mici satisfacţii de o zi a domnului Băsescu de a da publice discuţiile de la Cotroceni între domnia sa, cu mine şi cu doamna Petrescu, efectul pervers este acela că eu niciodată, cât o să fiu prim-ministru şi domnul Băsescu preşedinte, nu mai am discuţii nepublice cu domnia sa, că nu ştiu dacă mă înregistrează. Poate mă înregistrează la telefon, poate mă înregistrează cu o cameră ascunsă, cu ceva, aşa încât eu cu domnul Băsescu, cât mai are din mandat, o sută de zile, o sută şi ceva, eu nu mai am discuţii nepublice, şi nu din vina mea, că înainte am avut o mulţime de discuţii nepublice, cum e şi normal să existe între preşedinte şi prim-ministru, dar după momentul acela, pe baza relei-credinţe dovedite, ca să zic aşa, eu nu mai am discuţii nepublice cu Băsescu, am discuţii cu martori, înregistrate şi transmise publicului nu când vrea Traian Băsescu, ci tot timpul", a declarat Victor Ponta, la Antena 3.

Citește și: Ponta îl ironizează pe Băsescu, după apelul președintelui către premier

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel