Ponta, atac necruțător la Iohannis și Cioloș, după Consiliul JAI

Fostul premier Victor Ponta lansează un atac necruțător la adresa președintelui Klaus Iohannis, dar și a premierului Dacian Cioloș pentru faptul că la Consiliul Justitie și Afaceri Interne din Luxemburg problema aderării României la Schengen "nici măcar" nu a fost pe agendă.

"Deci Dl. Iohannis (alaturi de Dl. Ciolos bineinteles) iar au reusit un "lucru bine facut" - adica ne-au pacalit bine referitor la intrarea Romaniei in Spatiul "Schengen"! Am intrat? NU.

Sau in limbajul de pe prompterul prezidential: "abordam constructiv problema"!

Ieri a fost la Luxemburg Consiliul Justitie si Afaceri Interne (la care a participat Ministrul de Interne Tudorache in loc sa fie in zonele inundate) - forul european care ia deciziile ce ne intereseaza in acest domeniu. Problema aderarii Romaniei (si Bulgariei) la Spatiul Schengen NICI MACAR NU A FOST PE AGENDA!

Deci sa recapitulam - noi ii avem la conducerea Romaniei pe Domnii Klaus si Julien. Noi sustinem tot ce doresc Germania si Franta referitor la refugiati (si in general la tot) fara sa cerem nimic in schimb. Noua ne sunt taiati banii europeni de la agricultura si folositi pentru refugiatii din Turcia si Grecia, noi ne certam cu toti vecinii (Polonia, Cehia, Slovacia, Ungaria si Bulgaria) si strigam sus si tare ca vrem sa facem parte din "nucleul dur al UE" - si nu suntem lasati nici macar sa punem pe Agenda JAI o discutie despre aderarea la "Schengen" (la reuniunile anterioare se prezenta macar un document de analiza "State of Play")!

[citeste si]

In 2014-15 Propaganda Securista striga ca nu suntem primiti in Schengen din cauza USL/ PSD - na ca acum tot noi suntem de vina ? Cu "Puie Monta" si "Demisia" s-au rezolvat toate????

Domnii Klaus si Julien stiu foarte bine ca in Europa servitorii sunt tratati politicos si batuti pe spate cu zambete oficiale, dar nu sunt nicidata poftiti in sufragerie si nici invitati la masa! Problema este daca noi romanii suntem fericiti cu statutul de "servitori" (si atunci votati PNL/USR) sau vrem altceva!", a scris, sâmbătă, pe Facbook, fostul premier Victor Ponta.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel