Ponta anunță o demisie-fulger la TVR, după scandalul Tănase

Premierul Victor Ponta și-a exprimat dezamăgirea față de persoana lui Stelian Tănase, șeful TVR care s-a plâns recent că oameni de la vârful PSD exercită presiuni politice asupra televiziunii publice.

"N-am discutat niciodată cu dl. Tănase de când l-am numit, atunci era bun PSD-ul, că l-a votat", a declarat Ponta, vineri, la Adevărul Live.

Șeful Guvernului susține că i-a cerut purtătorului său de cuvânt, Corneliu Calotă, să demisioneze din funcția de membru în Consiliu de Administrație al TVR, după ce Tănase l-a acuzat că face presiuni în numele PSD. Ponta a precizat că a luat această măsură pentru ca "dl. Tănase să nu mai găsească justificări".

Prim-ministrul a arătat că "eu n-am călcat la TVR de când Stelian Tănase e președinte", în timp ce contracandidații săi sunt prezenți adesea în studiourile televiziunii publice. Ponta a punctat că Iohannis a fost de două ori într-o săptămână la emisiunile TVR.

"Strict personal, am o mare dezamăgire față de persoana d-lui Stelian tănase. Valoarea personală nu merge mână în mână cu caracterul", a mai spus premierul, care a continuat prin a-l ironiza pe șeful TVR. "Sunt convins că este atât de independent încât nicio presiune nu-l poate îndoi în vreun fel, de aceea nici n-am făcut presiuni".

EXCLUSIV. Membru al CA din TVR: Scandalul de la televiziunea publică, implicații penale

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel