Ponta: Antonescu va fi preşedinte, dacă USL rezistă până la anul

ponta crin
ponta crin

Victor Ponta începe să vorbească despre o eventuală sciziune a USL. El a spus la România TV că dacă USL-ul va reziat până anul viitor, atunci candidatul la prezidențiale așa cum s-a decis deja este Crin Antonescu. Potrivit unui sondaj, Ponta se află în fața lui Antonescu în preferințele electoratului.

"Nu vreau să fiu ipocrit. Cărui politician nu-i place să fie bine cotat în sondaje? Crin Antonescu s-a ţinut de cuvânt faţă de mine, eu am ajuns premier cu voturile liberalilor. Funcţia de premier rămâne cu cele mai multe sarcini şi responsabilităţi. La anul, dacă voi avea acelaşi procent, voi fi foarte bucuros. Anul acesta va fi un an foarte greu pentru Guvern. Dacă reuşim să ducem USL-ul până la anul, la alegerile prezidenţiale, Crin Antonescu va fi preşedinte.", a spus premierul.

 "Condiţiile pentru o despărţire civilizată sunt două: să câştigăm prezidenţialele din 2014 şi să guvernăm până în 2016. În 2016 putem să facem o despărţire civilizată, să fie o premieră în politica românească. Nu exclud o înţelegere şi după 2016. Dacă mandatul de premier se termină cu bine în 2016, o să-mi permit să candidez în 2019, 2024, la preşedinţie. Dacă voi termina dezastruos, unde să mai candidez? Povestea cu Boc candidat la prezidenţiale, sigur e mai bun decât MRU, dar ce şanse are?" a concluzionat președintele PSD.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel