Ponor, apel la cei care comentează urât pe pagina ei de Facebook

Gimnasta Cătălina Ponor a transmis joi seară un apel adresat acelor internauți care comntează urât pe pagina sa de socializare după ce liderul organizației județene a PSD Constanța, Felix Stroe, a declarat că multipla campioană se va afla pe lista de candidaţi la Camera Deputaţilor la alegerile din decembrie, pe un loc eligibil.

"Legat de ceea ce s-a scris în presă, atâta timp cât eu nu am dat nicio declaraţie oficială dacă voi candida sau nu, mi-aş dori ca cei care comentaţi urât pe pagina mea să vă abţineţi până mâine dimineaţă, când voi da un răspuns afirmativ sau negativ! Sunt propusă pe listă, însă nu am dat încă niciun răspuns în legătură cu asta! Mâine va şti toată lumea dacă voi candida sau nu, momentan sunt doar vorbe. Multumesc pentru înțelegere!", a scris Cătălina Ponor pe Facebook.

Purtătorul de cuvânt al PSD Constanţa, deputatul Titus Mircea Dobre, a declarat pentru Agerpres că multipla campioană Cătălina Ponor se va afla pe lista de candidaţi la Camera Deputaţilor la alegerile din decembrie, pe un loc eligibil.

'Candidatura pe un loc eligibil a gimnastei Cătălina Ponor din partea organizaţiei PSD Constanţa pentru Camera Deputaţilor, este o certitudine de 100%, dar lista mare, cu cei 40 de candidaţi, va fi finalizată şi aprobată vineri' a declarat Titus Dobre. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel