Poliţistul din Mehedinţi bătut în stradă a murit la spital

Poliţistul local Constantin Barbu care, în urmă cu circa două săptămâni, a fost bătut în stradă în momentul în care a încercat să aplaneze un conflict, a decedat în noaptea de joi spre vineri, la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Craiova.

Constantin Barbu, de 57 de ani, din Drobeta Turnu Severin, a fost bătut în noaptea de 1spre 2 februarie, pe stradă, de un bărbat implicat într-o altercaţie, suferind un traumatism cranio-cerebral grav, cu contuzii hemoragice cerebrale difuze. El a fost ulterior transferat la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Craiova, unde a stat mai multe zile în comă indusă.

Agentul de la Poliţia Locală din Drobeta Turnu Severin a fost lovit de un tânăr implicat într-o altercaţie care avea loc în apropierea unui bar din localitate, poliţistul local intervenind împreună cu un coleg. Unul dintre tineri i-a pus piedică acestuia, iar altul l-a lovit în faţă pe Barbu, după care agresorii au fugit cu o maşină de la faţa locului. Aceştia au fost prinşi după scurt timp de Poliţie, urmând să li se schimbe și încadrarea juridică. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel