Poliţiştii încadraţi din sursă externă şi-au început activitatea

Polițiști - imagine simbol
Polițiști - imagine simbol

Un număr de 86 de agenţi de ordine publică încadraţi din sursă externă şi-au început, vineri, activitatea la Inspectoratul de Poliţie Judeţean Bacău.

Noilor poliţişti le-au fost prezentate obiectivele Poliţiei Române şi rolul lor principal, de a se afla permanent în slujba comunităţii pentru creşterea gradului de siguranţă publică.

'Cei 86 de poliţişti vor depune jurământul de credinţă pe data de 11 iulie, după care va urma o perioadă de iniţiere, în cadrul căreia vor fi instruiţi pentru cunoaşterea efectivă a activităţilor desfăşurate în noua calitate profesională, iar la sfârşit vor susţine examenul de definitivare în carieră', a indicat, pentru Agerpres, inspector principal Narcisa Butnaru, purtător de cuvânt al IPJ Bacău.

Potrivit acestuia, în perioda de iniţiere cei 86 de agenţi de ordine publică 'sunt echipaţi cu uniforma de serviciu, dar nu vor purta asupra lor armament'.

'Le-am urat succes noilor colegi, care, beneficiind de sprijinul şi îndrumarea colegilor cu experienţă de la posturile de poliţie la care îşi vor desfăşura activitatea, sperăm că vor dobândi în scurt timp abilităţile practice necesare muncii de poliţie', a declarat, pentru Agerpres, chestorul Vasile Oprişan, inspector şef al IPJ Bacău. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel