Polițista Melania Renghea a mințit că a fost violată. Vezi de ce

renghea1
renghea1

Procurorii Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie au stabilit că polițista Melania Renghea a mințit că a fost violată de către șeful său. Polițista a încercat să scape de acuzația de tentativă de omor calificat. Însă, după jumătate de an de la începerea anchetei, procurorii au trimis-o în judecată cu acuzația de tentativă de omor calificat. 

Rezultatul anchetei vine însă prea târziu pentru polițiștii retrogadați sau pentru cei care au demisionat. Prea târziu vine și pentru polițistele care au spus că s-au simțit umilite atunci când au fost interogate dacă au fost hărțuite sexual sau discriminate. Melania Renghea a spus, după ce și-a înjunghiat fosul șef, că a avut ghinion. 

De ce l-a înjunghiat

Procurorii au stabilit că polițista s-a dus acasă la fostul ei șef. El a invitat-o în casă, ea a insistat ca el să intre în mașina ei. Polițista a pornit mașina și a oprit cu greu la insistențele comisarului Gheorghe Barbu. Melania l-a acuzat că din cauza lui are probleme la actualul loc de muncă, pentru că a făcut afirmaţii denigratoare la adresa sa în discuţiile cu actualul ei şef, arată comunicatul Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Craiova, citata de România TV. Atunci, polițista l-a înjunghiat în abdomen și a încercat să-l înjunghie și a doua oară în același loc, însă Gheorghe Barbu s-a apărat și a fost înjunghiat în picior. Amândoi au ajuns la spital- el înjunghiat, ea avea contuzii abdominale.

"Viol și șantaj" a spus polițista

Amintim că poliţista a depus o plângere la DIICOT Craiova, la adresa lui Gheorghe Barbu, pe care îl acuza de viol şi şantaj. Ea susținea că fostul ei şef ar fi profitat sexual de ea de multe ori. Mai mult, a spus că a “pasat-o” şi altor bărbaţi, printre care poliţişti şi procurori din judeţ. Unul dintre numele menţionate de ea în plângere este şi cel al comisarului-şef Ion Voicu, fost comandant al IPJ Olt, înlocuit la scurt timp cu un oficial din IGPR.

Gheorghe Barbu a trecut testul cu detectorul de minciuni, însă nu a putut fi folosit ca probă la dosar.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel