Politicieni, întâlnire cu jurnaliști din Realitatea TV. Culise: Detalii-cheie

Astăzi are loc Gala "Ambasador România" care a strâns oameni politici importanți și oameni de televiziune. 

"Ambasador România" este o emisiune difuzată la Realitatea TV. Prezentatorul emisiunii este Alex Cumpănașu, directorul Asociației pentru Implementarea Democrației. 

La eveniment au venit ambasadori, ministrul Educației, Adrian Curaj, fostul ministru al Educației Sorin Cîmpeanu, fostul premier Adrian Năstase, Avocatul Poporului Victor Ciorbea, liberalul Gheorghe Ialomițianu, primarul ales al Capitalei, Gabriela Firea, consultantul politic Cozmin Gușă, jurnalistul Rareș Bogdan și alții. 

De remarcat este că politologul Cozmin Gușă a stat lângă fostul premier Adrian Năstase, în ciuda adversităților de altădată. În plus, Adrian Năstase a făcut o remarcă interesantă, ce a produs zâmbete în colțul gurii, pe care a dres-o rapid. El a spus că 'emisiunea ar trebui să se numească 'Guvernator România'", iar apoi a completat "sigur, ne referim la modul în care noi guvernăm țara". 

Jurnalistul Rareș Bogdan l-a lăudat pe Victor Ciorbea, despre care a spus că "e primul Avocat al Poporului care ține cu poporul în 26 de ani". 

Gabriela Firea a dezvăluit că a fost sunată de Rareș Bogdan pentru a fi întrebată de ce se circulă atât de prost la intrarea în București. Primarul ales al Capitalei a aflat că se organizează un concert care a blocat orașul și a zis că nu consideră normal acest lucru atât timp cât avem Arena Națională. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel