Polițistul lovit cu mașina de un turc, în stare gravă. Momentul accidentului- VIDEO

Polițiștul Gheorghe Ionescu de la Brigada Rutieră a fost lovit intenționat cu mașina de un cetățean turc.

Medicii de la Spitalul Floreasca transmit că polițiștul a fost supus mai multor operații, dar starea sa este în continuare gravă. Polițiștul de 44 de ani are are politraumatism, traumatism cranio-cerebral grav cu focare hemoragice multiple şi edem cerebral difuz, fractură fronto-parietală stângă, traumatism toracic forte cu multiple fracturi costale şi fractură sternală, contuzie pulmonară stângă şi hemotorax stâng, traumatism abdominal sever cu ruptură splenică, contuzie pancreatică şi multiple leziuni mezenterice cu ischemie de intestin subţire, contuzie renală stângă şi hematom retroperitoneal minim. "Pacientul a fost supus unor multiple intervenţii chirurgicale: montarea unui senzor de monitorizare a presiunii intracraniene, drenaj pleural stâng, splenectomie şi enterectomie largă, cu asigurarea hemostazei", precizează medicii, într-un comunicat de presă.

Duminică, în zona intersecției dintre Nicolae Caramfil și Şoseaua Pipera, polițistul i-a făcut cetățeanului turc semn să oprească. Cetățeanul turc a încetinit și, când a ajuns în dreptul polițistului, a accelerat. Polițistul a fost târât 500 de metri, până când a căzut pe șosea. Cetățeanul turc a fugit de la locul accidentului și s-a oprit la doi kilometri într-un gard. 

În emisiunea "100 de minute" de la Antena 3 au fost prezentate imaginile cu momentul accidentului, surprinse de camerele de supraveghere.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel