Polițist, lovit intenționat cu mașina. Ce îl rugase pe șofer

Un polițist a fost lovit marți intenționat cu mașina, în dreptul sediului Inspectoratului de Poliție al Județului (IPJ) Constanța, de un șofer pe care l-a rugat să-și mute mașina din dreptul curții interioare a inspectoratului pentru că blocase accesul în instituție, scrie Agerpres.

Polițistul, care era în timpul serviciului și trebuia să asigure supravegherea accesului în curtea interioară a IPJ, a fost luat pe capotă, iar în căderea pe asfalt s-a rănit la un picior, fiind transportat la spital pentru a primi îngrijirile medicale necesare, potrivit unor surse din Poliție.

După ce politistul a rugat mai mulți șoferi să-și mute mașinile parcate pentru că au blocat accesul în curtea IPJ, loc în care exista și un indicator cu semnificația 'oprirea interzisă', aceștia au urcat la volan și au părăsit zona, cu excepția unui adintre ei, care, în mod intenționat, l-a lovit cu autovehiculul pe polițist.

Individul este un constănțean în vârstă de 60 de ani. El este cercetat acum de politiștii Serviciului Poliției Rutiere, sub aspectul comiterii infracțiunii de ultraj.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel