Poliția Română și Discovery România, campanie inedită: Împarte maşina...

Poliţia Română și Discovery România au lansat campania "Împarte mașina marțea", scopul inițiativei fiind acela de a-i convinge pe șoferi, în special pe cei din București, să meargă la serviciu împreună cu altcineva în maşină, astfel încât autoturismele să polueze cât mai puţin atunci când sunt în trafic. 

În cadrul campaniei, a fost lansat și un clip video, publicat pe pagina de socializare a Poliției Române, care prezintă situaţia din Capitală în privinţa poluării din cauza traficului, cel mai intens fiind în zilele de marţi şi vineri.

"Se spune că generația baby boom e generaţia de mamifere cu cel mai mare impact individual asupra Pământului. Nu percepem exact acest impact, pentru că nu îl vedem cu ochiul liber, nu vedem gazele de eşapament eliminate de maşinile din trafic şi doar în Bucureşti sunt înregistrate peste un milion de maşini, la o populaţie de peste două milioane", se precizează în debutul clipului.

[citeste si]

Poliţiştii precizează că, în condiţiile actuale, traficul din Capitală poate produce mai mult de zece tone de dioxid de carbon, în fiecare zi.

"Schimbarea e însă în lucrurile simple şi în puterea noastră! Nu aştepta ca puţin să facă mult! Noi, cei mulţi trebuie să facem puţin! Împarte maşina cu colegii! Închide robinetul când te speli pe dinți, folosește transportul public, scoate din priză aparatele, folosește pungi reciclabile, mergi mai mult pe jos! Stă în puterea fiecăruia din noi să ne schimbăm oraşul! Începe cu ceva!", îndeamnă Poliţia Română.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel