Poliția angajează. Bătaie pe locurile din sursă externă

Aproape 800 de persoane, majoritatea tineri, s-au înscris la concursul pentru ocuparea a 100 posturi vacante de agenţi în structurile operative ale Inspectoratului Teritorial al Poliţiei de Frontieră (ITPF) Sighetu Marmaţiei, a declarat joi, pentru Agerpres, purtătorul de cuvânt al instituţiei, Radu Lungu.

'Centrul de recrutare din cadrul ITPF Sighetu Marmaţiei a cumulat un număr de 770 de cereri pentru cele 100 posturi vacante de agenţi operativi în cadrul structurii. Un interes foarte mare dacă e să ne raportăm la numărul persoanelor care şi-au depus cererile de înscriere la concurs', a spus Radu Lungu.

Potrivit acestuia, selecţia persoanelor care urmează a fi angajate se va încheia pe 5 noiembrie, iar cei declaraţi admişi vor începe un program de pregătire adecvat.

ITPF Sighetu Marmaţiei acoperă peste 300 de kilometri de frontieră cu Ucraina şi Ungaria din care aproape 75% este situată în zona muntoasă a judeţului Maramureş. Instituţia coordonează activităţile Poliţiei de Frontieră din judeţele Maramureş, Satu Mare şi Suceava. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel