POKEMON GO. La ce nivel a ajuns creatorul jocului

John Hanke, patronul firmei Niantic Labs, care a lansat jocul Pokemon Go, nu se numără printre cei mai buni vânători de monștri virtuali.

Șeful firmei create în cadrul Google în 2010, care a conceput jocul alături de Nintendo, nu a dormit prea mult de la lansarea jocului mobil Pokemon Go, în 5 iulie. "John Hanke încearcă în prezent să facă să funcționeze serverele. Nu are timp să facă nimic altceva, nici chiar să joace propriul joc", scrie revista Forbes.

Ca urmare, nu figurează nici pe departe printre cei mai buni vânători de Pokemoni.

"Cred că sunt la nivelul 5", a mărturisit el cu timiditate, adică nivelul de la care se poate împărtăși experiența de joc și colabora cu alți jucători.

Aplicația, numărul unu în 36 de țări, ajunsă cea mai virală încă din prima săptămână de la lansare, deși disponibilă oficial la început doar în trei țări, ar fi depășit 75 de milioane de descărcări pe iOS și Android, conform datelor furnizate de SensorTower.

Potrivit cabinetului de analiză, i-au trebuit numai 19 zile jocului Pokemon Go să depășească pragul simbolic de 50 de milioane de descărcări la magazinul Google Play, față de 77 de zile pentru aplicația "Color Switch", 81 pentru jocul "Slither.io" sau 112 pentru "Candy Crush Jelly Saga", încheie 20minutes.ch.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel