Podul de la Agigea, redeschis de luni

Luni, la prima oră, va fi deschisă circulaţia rutieră pe podul de pe DN 39, de la Agigea, ce traversează Canalul Dunăre - Marea Neagră, a anunțat directorul general al Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR), Cătălin Homor.

"Am venit pe şantier să constat la faţa locului cum se încadrează în graficul de execuţie lucrările angajate de constructor şi după ce ne-am consultat şi cu colegii de la Direcţia Regională Constanţa a CNAIR, am decis ca luni dimineaţă, la prima oră, să redeschidem circulaţiei pe patru benzi Podul de la Agigea de pe DN 39, ce traversează Canalul Dunăre - Marea Neagră", a spus Cătălin Homor.

Directorul general CNAIR a mai anunţat că în primăvară, când condiţiile meteorologice vor fi optime, podul va mai fi închis traficului cel mult 30 de zile, în luna martie sau aprilie, pentru finalizarea lucrărilor de reabilitare şi asfaltare a căii de rulare pe sensul de circulaţie între Mangalia şi Constanţa.

Podul de la Agigea, inaugurat în iunie 1983, a fost construit în trei ani. Este situat la kilometrul 9 al DN 39, care traversează canalul Dunăre - Marea Neagră şi face legătura cu localităţile şi staţiunile din sudul litoralului.

Lucrările de reparaţie a căii de rulare şi de înlocuire a hobanelor de susţinere au început în 2011 şi ar fi trebuit finalizate, conform contractului iniţial, în februarie 2013.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel