Pocora: Este DEZOLANT. Trag un semnal de alarmă

Cristina Pocora, 1 iunie
Cristina Pocora, 1 iunie

Duminică, pe data de 1 iunie, de Ziua Internațională a Copilului, Cristina Pocora a transmis un mesaj de felicitare tuturor copiilor, dar a semnalat și o problemă gravă care îi vizează pe cei mici.

"Aş vrea să transmit un gând curat, luminos, de simpatie şi compasiune pentru toţi copiii aflaţi în dificultate. Şi, din păcate, nu sunt puţini – orfani, bolnavi cronic, aflaţi la limita subzistenţei, vulnerabili. Fiecare copil ar trebui să aibă asigurat cel mai bun start în viaţă, şi aceasta este principala reponsabilitate a fiecăruia dintre noi, membri ai familiei sau indivizi care activăm în domenii cu impact asupra societăţii", a scris Pocora pe blogul personal, loc unde a postat și o fotografie cu fetița ei înconjurată de alți copii.

VEZI ȘI: Pocora, defilare de modă de SENZAȚIE-FOTO


"Din păcate, în România ne confruntăm cu realitatea sărăciei şi a lipsei de oportunităţi, realitate care îşi pune amprenta, în mod devastator şi iremediabil, asupra categoriei sociale celei mai expuse şi mai vulnerabile. Actuala guvernare va trebui să înţeleagă că cea mai bună cale pentru a crea copiilor o lume mai bună înseamnă eliminarea rapidă a sărăciei și elaborarea celor mai bune politici pentru dezvoltarea armonioasă a acestora.

Cu prilejul acestei sărbători atât de minunate, şi totuşi, atât de triste din perspectiva realităţii din ţara noastră, trag un semnal de alarmă şi fac un apel către Guvernul Ponta să îşi îndrepte atenţia şi asupra copiilor, cel mai de preţ bun pe care îl poate avea o naţiune şi primul în care ar trebui să investească o guvernare sănătoasă", a adăugat Cristina Pocora.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel