PNL și UNPR au blocat, din nou, PSD. "Sunt DECEPȚIONAT"

PNL și UNPR au blocat, din nou, constituirea Consiliului Județean Caraș-Severin. 

"Sunt decepţionat şi repet acelaşi cuvânt de zilele trecute: iresponsabilitate, din partea Partidului Naţional Liberal. Cred că, totuşi, va fi şi Joia cea Mare, când vom putea alege un preşedinte şi o echipă de conducere la Consiliul Judeţean Caraş-Severin. Probabil că PNL tot caută veriga slabă pe care n-a găsit-o până acum. Sunt convins că, data viitoare, liberalii vor fi în păr aici şi că această majoritate pe care aţi văzut-o, acum, îşi va face treaba", a declarat preşedintele PSD Caraş-Severin, deputatul Ion Mocioalcă, ales ca şi consilier judeţean pe lista social-democraţilor cărăşeni, potrivit Agerpres.

O nouă încercare, cea de-a treia, de constituire a Consiliului Judeţean Caraş-Severin, va avea loc joi, 30 iunie, la ora 10:00. Din Consiliul Judeţean Caraş-Severin fac parte 14 consilieri PSD, doi consilieri PMP, care au fost prezenţi la şedinţa de luni, 13 consilieri PNL şi doi consilieri UNPR, care au lipsit de la şedinţă. 

Ion Mocioalcă a declarat pentru DC News  că majoritatea CJ de la Caraș Severin va fi făcută cu cei doi consilieri de la Mișcarea Populară, care s-au dovedit mai siguri pe ei decât cei de la UNPR. PMP va obține la Caraș Severin un post de vicepreședinte.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel