PNL și PDL, acuzate de aroganță

fuziune PNL-PDL
fuziune PNL-PDL

PNL și PDL, cele mai importante partide de pe eșicherul dreptei politice, sunt acuzate de aroganță de către unul dintre membrii PMP, care nu a prins un mandat în PE la alegerile din 25 mai. 

Vineri, liderii PMP s-au întrunit într-o ședință a Colegiului Director pentru a pune la punct strategia pentru scrutinul în urma căruia va fi ales succesorul lui Traian Băsescu la Cotroceni, dar și rezultatele alegerilor europarlamentare, scrie Digi 24.

Citește și Urma lui Băsescu din PDL. Un deputat PSD îl corectează pe Baconschi

În contextul în care întreaga opoziție discută despre coagularea dreptei, Teodor Baconschi, în prezent membru PMP, s-a arătat deranjat de faptul că liderii PNL și PDL au exclus Partidul Mișcarea Populară de la negocierile privind acest deziderat.

„Cred că este o atitudine arogantă pentru că şi PNL şi PDL au făcut un scor mult sub aşteptările declarate înainte de campanie", a spus Teodor Baconschi.

Citește și Baconschi apără PMP: PDL Blaga miroase a stătut și a boală lungă

Mai mult, fostul ministru de Externe consideră că interesul este însă altul și nu coagularea în jurul "unor valori și oameni cu reputație necompromisă".

„Sigur că e foarte bine că se coagulează forțele dreapta, dar ele trebuie să se coaguleze în jurul unor valori şi oameni cu reputaţie necompromisă. Am impresia că s-a făcut o discuţie în câteva birouri pentru salvarea unor funcţii", a mai spus Teodor Baconschi.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel