Urmărește emisiunea live


PNL, ședință cu scântei. Săftoiu: Dizgrațios! Ceea ce facem este rușinos

Anca Boagiu a fost aleasă președintă a PNL Sector 2, cu 379 de voturi pentru și 16 ”împotrivă”. Ședința a fost una tentionată. A fost marcată de dispute între susținătorii lui Romeo Pop și Anca Boagiu. 

Anca Boagiu a fost aleasă președintă a PNL Sector 2, cu 379 de voturi pentru și 16 ”împotrivă”. Ședința a fost una tentionată. A fost marcată de dispute între susținătorii lui Romeo Pop și Anca Boagiu. 

Romeo Pop a acuzat că nu e cvorum și a amintit că e e membru fondator al PD din 1992. Anca Boagiu a afirmat că nu e competiție în interiorul PNL, ci cu PSD. Ea a afirmat că nu ar trebui să existe neîncredere în partid. 

Adriana Săftoiu, care a condus şedinţa, a precizat că listele de prezenţă au fost verificate de trei persoane şi ele arată că sunt peste 480 de semnături pe prezenţă. Ea a subliniat că şedinţa ajunge să fie un spectacol dizgraţios, iar cei care au contestat comisia de numărare trebuiau să facă aceste demersuri la secretariatul tehnic.

”Spectacolul pe care îl oferim este despre noi, despre PNL. Dacă cumva vă imaginaţi că acest spectacol se întoarce doar împotriva unui singur om, vă înşelaţi. În egală măsură ne plângem şi punem vina pe alţii că vorbim că această fuziune nu a avut loc. Spunem: Vai, ce rea e lumea, ce rea e presa, ce răi sunt adversarii când spun că nu a avut loc această fuziune. Păi, aşa cum ne comportăm şi ce am văzut eu aici nu se numeşte fuziune. Aţi folosit toate breşele posibile şi unii şi alţii ca să ajungem la acest spectacol dizgraţios. (...) Ceea ce facem noi aici este ruşinos”, a afirmat Adriana Săftoiu.

Iată discursurile celor doi candidați pentru șefia PNL Sector 2:

Anca Boagiu

”Din nefericire nu aş putea spune că după fuziune la Sectorul 2 unul şi cu unul au făcut doi. (...) Suntem primii contributori la scorul consolidat pentru municipiului Bucureşti. Şi asta datorită dumneavoastră, chiar dacă unii aţi lucrat într-o echipă şi alţii în alta. Eu am fost motorul, cel care a spus că partidul trebuie să crească, fuziunile trebuie să aducă mai mulţi oameni printre noi. Când faci o fuziune trebuie să fii îngăduitor şi dumneavoastră aţi fost îngăduitori, a spus Boagiu. Ea a arătat că potenţialul organizaţiei este foarte mare, dar a atenţionat că PNL ar putea ajunge ca în legenda Meşterului Manole - ziua construieşte, iar noaptea demolează. 'Aducem critici tuturor. Oare nu vrem să fim calmi şi să aducem soluţii?”.

”Sunt şi lucruri care nu ne-au plăcut. Am primit foarte mulţi din afara organizaţiei noastre care să candideze şi să ocupe poziţii de conducere, oameni care apoi nu v-au mai cunoscut şi pentru asta trebuie să vă cer scuze, că mulţi v-au desconsiderat”.

Romeo Pop:

”Sunt actor al Teatrului Bulandra şi membru al Partidului Democrat din 1992, membru fondator. Nu vi se pare ciudat că eu, cel mai vechi pedelist, sunt astăzi sprijinit de membri ai Forţei Civice şi ai PNL?”.

”Să deschidem birourile partidului nostru, fiecare membru să aibă acces la aleşi”. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel