PNL cere demisia de urgență a lui Valeriu Zgonea

Valeriu Zgonea a ASCUNS informații. Este acuzația PNL la adresa președintelui Camerei Deputaților, căruia îi cere demisia. 

"Modul în care este desconsiderată instituția Parlamentului de către liderii PSD este total inacceptabil. După ce Victor Ponta a refuzat, zilele trecute, să facă publică cea de-a doua nominalizare transmisă la Bruxelles pentru portofoliul de comisar european, aflăm astăzi că președintele Camerei Deputaților a primit o adresă oficială pe acest subiect încă din data de 30 iulie. Pentru faptul că a ținută ascunsă această informație pe care parlamentarii, și implicit toți românii, aveau dreptul să o cunoască, Valeriu Zgonea trebuie să își prezinte imediat demisia", a declarat purtătorul de cuvânt al PNL, Alina Gorghiu. 

A adăugat: "În calitate de președinte al Camerei Deputaților, Valeriu Zgonea ar fi trebuit să convoace imediat conducerea Parlamentului, să transmită informarea primită de la Guvern și să se genereze, astfel, audieri în comisiile de specialitate pentru candidații propuși în numele României. În schimb, domnul Zgonea i-a făcut jocul președintelui său de partid și a ascuns informații cu caracter public, cu intenția de a ne pune pe toți, parlamentari și societate civilă, în fața faptului împlinit. De altfel, nu mai este o surpriză pentru nimeni că Victor Ponta își promovează în diverse funcții membri ai familiei și prieteni apropiați. Prezidențiabilul PSD trebuie să le spună românilor cum va respecta Constituția dacă va fi ales președinte, în condițiile în care ca prim-ministru ascunde decizii importante luate în numele României și eludează legile". 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel