PNL anulează alegerile câștigate de Gheorghe Falcă la Arad

PNL a anulat alegerile  în filiala judeţeană Arad, dar şi cea municipală, Gheorghe Falcă anunțând că va contesta decizia venită de la centru.

Conducerea PNL Arad a luat act cu surprindere de decizia Curţii de Arbitraj, arătând, într-un comunicat de presă remis sâmbătă seară, că "nu este o situaţie firească".

"Considerăm că nefirească este şi rezoluţia Curţii de Arbitraj, care şterge cu buretele exerciţiul de voinţă a uneia dintre cele mai puternice organizaţii PNL din România", declară, prin intermediul comunicatului, prim-vicepreşedintele PNL Arad Iustin Cionca, preşedinte al Consiliului Judeţean Arad.

În 20 aprilie, primarul municipiului Arad, Gheorghe Falcă, a fost reales preşedintele filialei judeţene PNL, în urma alegerilor interne.

Gheorghe Falcă, aflat la al patrulea mandat de primar al municipiului Arad, a preluat conducerea organizaţiei judeţene în octombrie 2013 (PDL), în urma alegerilor interne. Falcă obţinuse 351 de voturi, în timp ce contracandidatul său Nicolae Ioţcu a obţinut 295. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel