PNL, ALDE și UNPR, lovitură pentru PSD

Şedinţa de constituire a Consiliului Local (CL) Galaţi a fost amânată din lipsă de cvorum. Toţi cei şapte consilieri ai PNL, doi de la ALDE, unul de la UNPR şi consilierul independent Daniela Vreme au părăsit sala în semn de protest față de faptul că PSD a organizat şedința fără a se consulta şi cu celelalte partide care au reprezentanţi în Consiliul local.

"Considerăm că este o lipsă de respect faţă de gălăţeni şi faţă de noii consilieri, pentru că partidul care a câştigat alegerile nu are un dialog cu celelalte partide politice, deciziile se iau de către câţiva, iar noi practic suntem chemaţi aici doar ca să ridicăm mâna. Nu e corect, mai ales că la Galaţi au fost nişte alegeri care s-au terminat cu semnul întrebării. Corect ar fi ca să existe un dialog pentru că noi nu suntem aici de capul nostru, am fost trimişi aici de gălăţeni", a declarat liderul grupului de consilieri PNL, Nicuşor Ciumacenco.

"A trecut vremea când primeai o palmă pe un obraz şi întorceai şi obrazul celălalt"

Primarul în exerciţiu, Marius Stan (UNPR), consilier local, a explicat: "Am ieşit a doua oară pentru că nu s-a întâmplat nimic faţă de prima ieşire din sală de la CJ. Nu s-a întâmplat nimic în ceea ce priveşte respectul şi preţuirea pe care ne-o datorează colegii noştri de PSD şi ALDE, mai ales că dacă facem o evaluare succintă a CL noi reprezentăm peste 42-43.000 de voturi, iar numărând dincolo la ei s-ar putea să fie la fel sau chiar mai puţin. La tratamentul lor răspundem şi noi la fel. A trecut vremea când primeai o palmă pe un obraz şi întorceai şi obrazul celălalt", scrie Agerpres

Consiliul local Galaţi are 27 de membri, iar pentru validarea şedinţei de constituire ar fi trebuit să fie prezenţi 18 consilieri. Au fost prezenţi doar 16, pentru că toţi cei şapte consilieri judeţeni ai PNL, doi dintre cei patru consilieri ALDE, unul dintre cei patru consilieri UNPR şi independenta Daniela Vreme au părăsit sala.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel