PNL a dat din greșeală un SMS fatal în presă: Când am fost sinceri? Ce spune Chirieac

În teritoriu, liberalii încep să fie tot mai nemulțumiți din cauza deciziilor luate de la centru privind desemnarea candidaților. Ultimul scandal s-a declanșat la Botoșani, în urma deciziei de susținere a lui Gheorghe Flutur pentru primăria municipiului, când un SMS, care ar fi trebuit să ajungă doar pe telefoanele liderilor PNL Botoșani a ajuns  în presă. 

„Dragi colegi, întrucât conducerea PNL se schimbă mereu, dar noi rămânem printre aceeași oameni, vă propun spre dezbatere o temă care mie îmi provoacă insomnii, poate găsim împreună o rezolvare.

Prin oficializarea candidaturii lui Flutur la Primăria municipiului, rudele, prietenii, angajații, clienții, vecinii, colaboratorii noștri se vor afla în următoarea dilemă: când noi, vechii liberali din Botoșani am fost sinceri și în slujba cetățeanului, în 2012 când voiam să-i convingem că Portariuc e cel mai bun și Flutur cel mai rău, sau în 2016 când vom încerca să-i convingem tocmai de contrariu?!?", este mesajul ajuns în telefoanele ziariștilor fiind transmis însă de un alt număr decât cel al lui Eduardt Cozminschi, potrivit botosaneanul.ro.

În urma aceste gafe, liderul local PNL și-a dat demisia.

Bogdan Chirieac: Dacă PNL nu tranșează lucrurile, câștigător va fi Mișcarea Populară

Analistul Bogdan Chirieac, întrebat de ce se întâmplă la PNL,  a comentat la RTV situația de la Botoșani.

"Nu e doar o scânteie aici. E o chestiune profundă, fiindcă omul care a trimis SMS-ul are perfectă dreptate în sensul în care credibilitatea PNL ca partid e pusă sub semnul întrebării. Cum facem. Flutur era, cine era el în 2012, și acum noi vă cerem să-l votați?. Omul are perfectă dreptate.

[citeste si]

Dacă ar fi cineva cu adevărat responsabil la conducerea PNL probabil că ar lua măsuri în acest sens pentru a defini niște lucruri. Și în PDL nu toată lumea este neagră precum tăciunele, pate că unii pot fi salvați pentru campania respectivă. Poate că nu toți sunt niște ticăloși acolo, dar lucrurile trebuie tranșate, altminteri, știți cine va câștiga? Mișcarea Populară a lui Traian Băsescu", a declarat Chirieac la România TV.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel