PMP: Klaus Iohannis și Vasile Blaga "nu au niciun Dumnezeu"

Traian Băsescu acuză ACL de complot cu PSD pe reducerea CAS. PNL-PDL îi dă răspunsuri acide. PMP reacționează. 

"Atacul PNL — PDL (ACL) de astăzi împotriva Președintelui Traian Băsescu arată că liderii celor două partide nu au niciun Dumnezeu, lansând minciuni și jigniri la adresa șefului statului în ziua în care credincioșii prăznuiesc 'Adormirea Maicii Domnului'", arată un comunica al PMP. 

"Observația care se impune, în acest context, este că PDL s-a alăturat USL (PSD — PNL) și au construit un front împotriva Președintelui. Din punctul PMP de vedere, ACL sau USL sunt aceeași mizerie! Constatăm cu tristețe modul în care un partid care a fost dus de Traian Băsescu în două rânduri la guvernare, după ce l-a luat de la nivelul de 7% în anul 2000, care a oferit Premierul României, a câștigat de două ori funcția de Președinte și de trei ori pe cea de Primar General al Capitalei, și-a pierdut în întregime busola și recunoștința și a îmbrățișat doctrina PSD — Voiculescu, țipând din toți rărunchii 'Jos Băsescu!'", adaugă partidul lui Traian Băsescu. 

Partidul Mișcarea Populară subliniază că "în ceea ce privește măsura reducerii cu 5 puncte procentuale a CAS, PMP consideră că aceasta poate avea un caracter pozitiv asupra economiei naționale doar în condițiile în care poate fi sustenabilă economic. Până în acest moment, Guvernul Ponta — susținut acum și de Klaus Iohannis și Vasile Blaga — nu a reușit să prezinte niciun calcul concret care să arate că reducerea CAS este într-adevăr posibilă. (...) PMP nu va vota o reducere a CAS în condițiile actuale în care Guvernul Ponta nu a fost în stare să prezinte calculul fiscal-bugetar privind sustenabilitatea acestei măsuri. Facem un apel la responsabilitate către toate celelalte partide politice din Parlament să învețe din greșelile trecutului și să nu împingă România în prăpastie, pentru că salariile și pensiile românilor trebuie plătite și după alegerile prezidențiale din toamna acestui an". 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel