PMP Cluj, reacție vehementă la adresa lui Cristian Diaconescu: Ne şantajează?

O postare recentă a prezidențiabilului PMP, Cristian Diaconescu, pe blogul personal, care a survenit anunțului făcut de către Elena Udrea că, marți, la Colegiul Director al partidului, se va pune în discuție schimbarea candidaturii acestuia la Preşedinţie, a stârnit comentarii critice din partea preşedintelui PMP Cluj, Adrian Gurzău. 

Întrebat, vineri, cum comentează postarea de pe blog a lui Cristian Diaconescu legată de faptul că îşi va duce candidatura la Preşedinţie până la capăt, indiferent dacă va fi sau nu sub sigla unui partid, Adrian Gurzău a declarat pentru Mediafax că este dezamăgitor faptul că Diaconescu se poziţionează, deja, de unul singur.

Citește și Cristian Diaconescu candidează la Președinție și fără susținerea PMP

"Noi discutăm, marţi, în Colegiul Director al PMP, despre candidatura la Preşedinţie, este dezamăgitor faptul că Diaconescu se poziţionează, deja, de unul singur. Eşti parte a unei echipe şi tu trebuie să dovedeşti că eşti lider. În condiţiile în care doar s-a pus în discuţie prestaţia nu tocmai corespunzătoare a lui ca şi candidat, domnul Diaconescu vrea să candideze singur. Ne şantajează? Păi atunci să candideze singur. Dacă nu a putut cu o echipă, crede că va putea de unul singur? La Colegiul Director al PMP se va pune problema schimbării candidaturii lui Diaconescu şi, probabil, va fi Elena Udrea", a declarat Gurzău.

Întrebat, în continuare, ce se va întâmpla cu semnăturile strânse deja pentru Cristian Diaconescu, Gurzău a spus că se va trece la strângerea altor semnături.

Citește și Elena Udrea și Cristian Diaconescu, candidații PMP pentru prezidențiale. Decizia, marți

"O luăm de la capăt", a menţionat liderul PMP Cluj.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel