Avertisment pentru PMP, după ce Diaconu a câștigat fără nicio structură la europarlamentare

Rezultatul obținut de către PMP la alegerile europarlamentare de duminică îl nemulțumește pe fostul consilier al președintelui Traian Băsescu, Sebastian Lăzăroiu, mai ales că independentul Mircea Diaconu a "luat aproape cât PMP" fără nicio structură. 

Sebastian Lăzăroiu speră ca PMP, partidul susținut de președintele Traian Băsescu, să supună unei analize riguroase campania care a precedat scrutinul de duminică, avertizând asupra pericolului la care s-ar expune partidul, în caz contrar.

"Chiar cu mai putine structuri decat alte partide PMP putea lua 8-9 la suta. Daca in analiza lor asta va fi motivul scorului de 6-7 la suta, atunci le atrag atentia ca Mircea Diaconu fara nicio structura de partid a luat aproape cat PMP. Sper sa faca o analiza onesta a campaniei si strategiei de campanie. Altfel PMP va deveni irelevant", a scris Sebastian Lăzăroiu pe FB după închiderea urmelor de votare. 

Ulterior, în răspunsurile la comentariile fanilor săi la postarea sa, Sebastian Lăzăroiu precizează că "PMP si-a ratat si obiectivul - 10 la suta si potentialul 12-15 la suta", și că "La jumatatea campaniei un val de potentiali votanti pmp a revenit la pdl. Oare de ce?".

De asemenea, fostul om al președintelui Traian Băsescu califică un dezastru campania PMP: "Asta nu explica de ce pana pe 30 aprilie partidul avea 10-11 la suta in sondaje profesioniste iar dupa 1 mai s a dus la 6-7 la suta, nu? Asa greseli s au facut in politica romaneasca din 1990 si toate mai au efecte si acum. Dar campania a fost in dezastru. Un dezastru cu efecte imediate si vizibile. Iar feed back ul a fost ignorat sistematic".

Membru al fundației Mișcarea Populară, Sebastian Lăzăroiu a mai constatat și strategia greșită aplicată în bătălia cu Ponta, dar explică și motivul pentru care nu a spus nimic. PMP a ajuns la acest scor "Pe motiv de gafe penibile de campanie. Si pe strategia ca pe ponta il bati cu armele lui. Fals. Pe Ponta il bati prin contrast nu prin asemanare".

"Eu am tacut pentru ca sunt prea batran. Daca nu taceam eram acuzat ca din cauza ca am vorbit a luat PMP 6 la suta. Acum s au inchis urnele", a fost motivația oferită unui fan care i-a transmis că analiza sa survine prea târziu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel