Planul Ioanei Petrescu. "Ar fi grozav dacă s-ar întâmpla acest lucru"

Ioana Petrescu, fostul ministru al Finanțelor, a făcut un anunț important cu puțin timp în urmă.

Ea a spus că a fost lansată, platforma online consultareap.gov.ro. Este un site dedicat procesului de consultare publică pentru Strategie și pachetul de legi în domeniul achizițiilor publice.

"Mesaj pentru toți cei interesați de noul pachet legislativ pe achiziții publice și noua Strategie Națională a Achizițiilor Publice! A fost lansată platforma online consultareap.gov.ro. Este un site dedicat procesului de consultare publică pentru Strategie și pachetul de legi în domeniul achizițiilor publice. Dezbaterea publică va dura până pe 31 august 2015. Rog societatea civilă, mediul academic, jucătorii din piața de profil și oricine altcineva are sugestii, idei, nelămuriri referitoare la documentele mai sus menționate să trimită punctele de vedere la adresa [email protected] (http://consultareap.gov.ro/contact/).

Ar fi grozav dacă punctele de vedere ar ajunge aici. Astfel, putem lua act de opinii și organiza întâlnirile aferente consultării. Consultarea publică nu înseamnă doar o dispută purtată pe canalele media. Am convingerea că putem fi cu toții profesioniști și, împreună, putem colabora pentru reformarea sistemului de achiziții publice. Urmăriți site-ul consultareap.gov.ro pentru că în curând vom anunța calendarul întâlnirilor organizate pentru discuțiile dintre autorități și actorii interesați de consultarea pe această problemă. Mulțumesc!", a anunțat Ioana Petrescu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel